Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

JC van het Oosten 08-09-2015

Zaterdag 26 september is de eerste van de jaarlijkse zes rondes van de leukste judocompetitie van het Oosten. Dit keer is de organisatie in handen van Judoschool Haagsma en vinden de wedstrijden plaats in de Isaac da Costastraat 105 te Hengelo.

Leden van de deelnemende verenigingen, o.a. de locaties Albergen, Geesteren, Tubbergen, Harbrinkhoek, Mariaparochie, IISPAhal, Bornerbroek, Dojo Laan van Indië, Canisius, Vroomshoop en Wijhe, kunnen zich via de site van JC van het Oosten inschrijven: www.jcvanhetoosten.nl

Indien je nog geen account hebt, dien je je eerst te registreren. Daarna krijg je bericht dat je account is goedgekeurd en kun je je inschrijven voor de wedstrijden. Van belang is dat je naam en gewicht klopt, anders word je niet goed ingedeeld. Ongeveer drie dagen voor de wedstrijd ontvang je hoe laat je moet. De lichtste gewichten en jongste judoka’s beginnen om ongeveer 13.00 uur, daarna volgen de andere blokken.
Voor iedere wedstrijd verdien je punten, bij verlies 10 punten en bij winst 15 punten. Bij het behalen van een honderdtal krijg je een diploma met een bijbehorend embleem. Op deze manier kunnen alle judoka’s meedoen en een doel bereiken. De voornaamste reden dat deze competitie is gestart, is alleen maar om judoka’s op een speelse en leuke manier kennis te laten maken met wedstrijden. Mis de wedstrijd niet en schrijf je gauw in. De kosten bedragen 4 euro en worden betaald bij de weging.

Sponsoren