Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Godfried en Mario geslaagd 04-07-2015

De judoleraren Godfried Harbers van locatie Bornerbroek en Mario Schutte van locatie Canisius zijn beiden geslaagd voor de opleiding judoleider. Dat is geen opleiding die je er maar even bij doet, de beide heren zijn hier het afgelopen jaar erg druk mee geweest.

De opleiding richt zich op het afstemmen van het eigen sporttechnisch beleid op dat van de vereniging/sportschool, het zelfstandig plannen, verzorgen en evalueren van lessen en trainingen aan jeugd en volwassenen op kyugraadniveau en het afnemen van kyugraadexamens.

De opleiding voor aikido duurt 18 dagen van 6 uur, exclusief de tijd die nodig is voor de beroepspraktijkvorming en het maken van een vijftal portfolio’s. Dat laatste gebeurde dus in de eigen tijd thuis en dat was een behoorlijke klus.

Tijdens het examen gingen er 11 judoka's van Judo Almelo mee, waaraan Mario en Godfried les moeten geven. Dit examen werd met goed gevolg afgelegd en na afloop kregen zowel Mario als Godfried te horen dat ze geslaagd waren. Een reden voor een feestje.

Indien ze binnen vier jaar hun 2e dan hebben behaald, zijn ze beiden judoleraar B, maar eerst even genieten van dit resultaat, voordat ze weer aan een volgende opleiding beginnen.

Sponsoren