Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Goede resultaten in Geldrop 01-04-2015

Zondag 29 maart hebben judoliefhebbers weer volop kunnen genieten van uitstekende en spannende judowedstrijden bij het Judo Toernooi Geldrop.
Ondanks het natte en koude weer buiten heerste er binnen in sporthal De Kievit een hartverwarmende sfeer. Al vroeg zaten de tribunes vol met enthousiaste toeschouwers die de talrijke judoka’s kwamen aanmoedigen. Op de zes uitgelegde matten werd fel, maar sportief gevochten om de beschikbare prijzen.
Dit gebeurde onder leiding van een team scheidsrechters van het District Zuid-Nederland om alles in goede banen te leiden. De hoofdjury had haar handen vol om de ruim 400 deelnemers tijdig en correct over de juiste wedstrijdmatten te verdelen. Toch slaagde zij er in binnen het strakke tijdschema te blijven en alles op tijd te laten verlopen.
In het grote en sterke deelnemersveld, met diverse Nederlandse en Zuid-Nederlandse kampioenen, was het voor enkele judoka’s van de wedstrijdselectie niet gemakkelijk om in de prijzen te vallen. Knap was dan ook de eerste plekken voor Matthijs, Wouter, Dennis en Bo. Drie derde plekken waren er voor Tess, Max en Ramon. Coach Joep Ritzen was dan ook na afloop hartstikke tevreden. Allemaal knap gedaan en gefeliciteerd!

De uitslagen op een rijtje:
1. Matthijs Woolderink, Bo Sanders, Wouter Tijink, Dennis Dijkstra.
3. Tess Krisman, Max Rudiger, Ramon Dijkstra

Sponsoren