Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Rabo Clubkas Campagne, stem op ons. 27-04-2018

 Jouw stem is geld waard! Rabobank Noord en West Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noord en West Twente stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook Judo Almelo doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen

Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Twee stemmen dus op Judo Almelo en één op Judovereniging THAG. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 185.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Judo Almelo ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. 

Oproep aan alle klanten 

Het is voor Judo Almelo belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de judoclinic met een bekende judoka voor al onze leden. Tevens gaat een deel van de opbrengst naar onze nieuwe tenues. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Judo Almelo en Judovereniging THAG tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Noord en West Twente. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwt. 

Bedankt alvast voor jouw steun! 

Sponsoren