Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Topprestatie team -12 jaar 09-11-2017

Het Theo Meijertoernooi in Leusden is in de judowereld in binnen- en buitenland zeer bekend en staat ook kwalitatief zeer hoog aangeschreven. De bezetting voor dit toernooi is dan ook behoorlijk zwaar en de beide ingeschreven teams van judovereniging THAG moesten dan ook alles uit de kast halen om hier te presteren.

Coach Joep Ritzen vertrok zaterdagmorgen 4 november vroeg met zijn judoka’s uit Twente en na de weging werd er een goede warming-up gedraaid. Het team -10 jaar moest het eerste op de mat, ondanks het nipte verlies lieten ze zien dat ze duidelijk gegroeid waren en dat het niet lang meer duurt, voordat zij ook op het podium staan.

Het team -12 jaar won de ene na de andere wedstrijd, maar verloor alleen de finale, waardoor ze op een knappe tweede plek eindigden.