Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Jc van het Oosten Vroomshoop 05-03-2017

De vierde editie van JC van het Oosten van dit seizoen werd georganiseerd door judovereniging THAG bij Sportstudio Twente in Vroomshoop. Met de ruim 110 deelnemende judoka’s werd het een waar spektakel. Voor de deelnemers zijn de wedstrijden van JC van het Oosten vaak de eerste mogelijkheid om ervaring op te doen met het wedstrijdjudo. De opzet is dat judoka’s door het winnen en verliezen van wedstrijden punten kunnen verdienen. Bij iedere 100 punten ontvangt de judoka een certificaat met bijbehorend embleem.

De allerjongste deelnemers verzamelden zich om half 1 op de mat. De jongste judoka’s van THAG en Judo Almelo kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag. In het eerste blok wist Almelose  judoka Rowen de Leeuw het hoogste aantal punten te verzamelen. Ook Gloria Jurriens wist met een knappe tweede plaats in haar poule veel punten in de wacht te slepen.

In de daaropvolgende blokken hebben de judoka’s gestreden voor wat ze waard waren. De volgende judoka’s van Judo Almelo en THAG wisten de poule te winnen: Timo Mulder, Lars Brummelhuis, Lynn Starink Mostafa Popai Faqiri en Jarno Bronsvoord. Tweede plaatsen werden behaald door: Diana Jurriens, Luca Niemeijer, Thomas de Leeuw, Tim Lambert, Joost Spijker, Hizkia Vreugdenhil, Anouk van Duiven en Tom Slots,

Tussen de wedstrijden in was er voldoende gelegenheid om clubgenootjes aan te moedigen. Omdat al dat judoën erg hongerig maakt werd er ook gezorgd voor heerlijk eten en drinken. Al met al een topdag om op terug te kijken.

Een overzicht van de foto’s die gemaakt zijn tijdens deze sportieve dag vindt u op de Facebookpagina van Judovereniging Thag. Alle uitslagen staan vermeld op www.jcvanhetoosten.nl

Sponsoren