Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Levendige judodag voor Judo Almelo in Slagharen 06-02-2017

De judoka’s van Judo Almelo kwamen afgelopen zaterdag in actie tijdens het 19e Noord-Oost Judotoernooi. De naam Noord/Oost toernooi verwijst naar de ligging van Slagharen dat op de grens ligt van de judo districten Oost- en Noord Nederland. Inmiddels hebben echter ook vele judoclubs uit de andere districten de weg naar Slagharen gevonden. Ook Judo Almelo was goed vertegenwoordigd. Samen met zustervereniging jv THAG kwam Judo Almelo met maar liefst 35 judoka’s in actie.

Al vroeg in de ochtend verzamelden de judoka’s en supporters zich voor een dag bomvol wedstrijden. Vanaf het eerste moment was het, met bijna 600 deelnemers, spitsuur op de judomatten. Op de momenten dat de judoka’s zelf geen wedstrijden hadden werden de trainingsmaatjes fanatiek aangemoedigd. Met als gezamenlijk resultaat dat Judo Almelo rond het middaguur eerste stond in het overall clubklassement. Helaas wist de club deze positie niet vast te houden om daadwerkelijk de clubprijs mee naar huis te nemen.

Hoewel de clubprijs niet mee mocht naar Almelo zijn de volgende judoka’s er wel in geslaagd om op individueel niveau een plek op het erepodium te bemachtigen:
1e: Wouter Tijink, Robin Bonnes, Ritchell Konter, Thierry Drommel en Tim Roesthuis.
2e: Jasper Jansen of Lorkeers, Max Rudiger, Douwe Lesscher en Matthijs Woolderink.
3e: Noa Roesthuis, Mika Sanders, Tim Brederode en Bo Sanders.
4e: Sabine Runhart, Milan Aalderink, Thijs Dangremond en Niek Schutte.

Sponsoren