Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Judo Almelo scoort goed in de Judocompetitie... 26-01-2017

Op 21 januari vond de derde ronde van Judocompetitie van het Oosten plaats. Judocompetitie van het Oosten organiseert zes maal per jaar een judowedstrijddag om recreatieve judoka's kennis te laten maken met wedstrijdjudo. Ditmaal was Judo Almelo de thuislocatie en organisator van het toernooi. Net als andere jaren werden de wedstrijden gehouden in de gymzaal van het PIUS X College.

Ruim honderd judoka’s verzamelden zich in de sporthal om op een speelse manier wedstrijdpunten te verzamelen. De opzet van de competitie is dat judoka's door het winnen en verliezen van wedstrijden punten verzamelen. Bij iedere 100 punten verdient de judoka een diploma met een bijbehorend embleem. De doelstelling van het toernooi is afgelopen zaterdag ruimschoots behaald: de judoka’s werden enthousiast van het wedstrijdjudo en stonden vol zelfvertrouwen op de mat.

Een flink aantal judoka’s van Judo Almelo behaalde een plek op het erepodium. Een knappe eerste plaats werd behaald door: Lars Brummelhuis, Mustafa Faqiri, Timo Mulder en Luca Niemeyer. Op de tweede plaats zijn geëindigd:  Hizkia Vreugdenhil, Fabian Klooster, Morris Bollen, Diana Jurrien, Sabine Runhart, Kalle Marsman en Niek Scholten. De derde plaatsen werden behaald door Casper Papen, Maxime zomer, Luit Kroeze, Anouk van Duiven, Lynette Mink, Thomas de Leeuw en Thorben Mutter.

De judoka’s, trainers en vrijwilligers kijken terug op een geweldige competitiedag in Almelo. De volgende ronde van de Judocompetitie van het Oosten zal 4 maart georganiseerd worden in Vroomshoop.

Sponsoren