Nieuwsarchief

Jarig vandaag

JBN Kidsclub

Broertjes Marsman op podium in Slagharen 23-01-2016

Vanmorgen vroeg reden er weer veel ouders met judoka's richting Slagharen waar het 18e Noord Oost judo toernooi plaats vond. Een druk bezocht toernooi waar de judo liefhebber weer zijn hart kon ophalen. Godfried, Joep, Mario en Remco waren als coaches druk bezig om alle judoka’s de juiste aandacht te geven. Ook dit is erg leuk om te zien.

De grote opkomst maakte het hier en daar wel lastig een goede plek te vinden op de tribune, de zaal was al behoorlijk vol en je wilt toch alle jongens en meisjes aan de slag zien. Met veel plezier hebben ouders naar de hard knokkende judoka’s gekeken, aan de -15 deden sommige judoka’s voor de eerste of tweede keer mee van dit jaar. Je merkt dat de regels van de scheidsrechters strenger zijn, nu 3 minuten op de mat en de judoka's mogen o.a. verwurgingen toepassen wat best spannend is. Femke en Tess waren ook bezig met stevige partijen judo.

De resultaten hier onder geschreven, dit keer geen kampioenen, maar wel veel andere podiumplekken. Kalle en Mats Marsman draaien pas mee met de wedstrijdselectie en lieten vandaag goed zien dat ze er thuis horen. Ook Ties Ensink gaf de tegenstanders een lesje judo. Alle judoka’s van harte gefeliciteerd en coaches bedankt voor het mooie stuurwerk van de judoka’s!

2. Matthijs Woolderink, Rik Heuten, Ruben Bronsvoord, Tom Broenink, Marijn Siebert
3. Ties Ensink, Max Rudiger, Mats Marsman, Justin Roelofs, Guus Reinders, Nathalie van Sijtsema, Femke de Witte
4. Kalle Marsman, Jip Harbers

Sponsoren