Judocompetitie 01-04-2018

De volgende ronde van Judocompetitie van het Oosten vindt plaats in Ootmarsum. Al vanaf het begin van JC van het Oosten organiseert Judovereniging Ootmarsum een ronde. Altijd gezellig en genoeg voor de inwendige mens. Mis het niet en geef je snel op. Prachtige wedstrijdjes voor recreatieve judoka's. 
Als je al een account hebt, kun je na inloggen jezelf aanmelden voor elke wedstrijd. Nog...

Lees meer

NL Doet weer geslaagd 10-03-2018

Ook dit jaar heeft Judo Almelo weer enkele klussen geklaard door NL Doet. Het achterstallige onderhoud is hierdoor weer verdwenen en langs deze weg alle vrijwilligers bedankt.Mede door het Oranje Fonds is dit weer mogelijk gemaakt.

Lees meer

Doneer online aan Jantje Beton en de judo 04-03-2018

In de komende week gaan we samen met de judoka's en de ouders op pad om te collecteren voor Jantje Beton, tevens hebben een online collectebus aangemaakt. 
Spelen is super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Tijdens de collecte halen we geld op waarvan de helft naar de clubkas van de vereniging gaat en de helft naar de projecten van Jantje Beton. Zo zorgen we er samen voor dat meer kinderen, meer kunnen spelen. Help mee! 
Iedere kleine bijdrage is...

Lees meer

Broertjes De Leeuw samen met 1000 punten naar huis 25-02-2018

Tijdens de populaire Judocompetitie van het Oosten hebben de broertjes van Leeuwen uit Almelo allebei 500 punten behaald. Iedere wedstrijddag kunnen de judoka’s punten behalen. Voor iedere wedstrijd krijg je 10 punten, als je wint, krijg je 5 punten bonus. In totaal kun je per wedstrijddag minimaal 40 punten behalen en maximaal 60 punten. Voordat je 500 punten behaald hebt, ben je al heel wat keren naar de competitie geweest. Knap is wel dat ze Rowen en Thomas de Leeuw het tegelijk...

Lees meer

24 Februari JC van het Oosten in Losser 07-02-2018

24 februari is er weer een ronde van JC van het Oosten, deze keer in Losser. Vorig jaar was het een groot succes en de organiserende vereniging hoopt ook nu weer vee judoka's te ontvangen. Het zijn altijd leuke wedstrijdjes voor judoka's die een keer iets meer willen dan één keer per week te trainen. Het is voor de beginnende judoka en je wordt ingedeeld op leeftijd, ervarenheid, kleur band en gewicht. 
Lees meer

Sponsoren